Κοσσυφοπέδιο

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κοσσυφοπέδιο

Ακίνητα προς πώληση στο Κοσσυφοπέδιο

Σήμερα θέλουμε να αναλύσουμε την κατάσταση σχετικά με τους επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν ακίνητα προς πώληση στο Κοσσυφοπέδιο. Στο τελευταίο έγγραφο που δημοσίευσε η Παγκόσμια Τράπεζα για το Κοσσυφοπέδιο, υπογραμμίζει τις θετικές οικονομικές προοπτικές ανάπτυξης, οι οποίες υποστηρίζονται από την αύξηση της κατανάλωσης και των επενδύσεων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στον ενεργειακό τομέα και άλλων προς υλοποίηση με τη χορήγηση νέων χρηματοδοτήσεων από τους χορηγούς βοήθειας.

Παρά τη θετική γνώμη, η Παγκόσμια Τράπεζα τονίζει την ανάγκη για ένα σταθερό πολιτικό περιβάλλον και καλύτερες συνθήκες για τις επιχειρήσεις για παραγωγικές επενδύσεις

Οι τομείς που προσελκύουν τις μεγαλύτερες άμεσες ξένες επενδύσεις είναι τα ακίνητα με 27,9 εκατομμύρια ευρώ επειδή υπάρχουν πολλά ακίνητα προς πώληση στο Κοσσυφοπέδιο, το εμπόριο με 8,1 εκατομμύρια ευρώ, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες με 7,8 εκατομμύρια ευρώ και η κατασκευή με 3 εκατομμύρια ευρώ.

Με τα δέκα της χρόνια, το Κοσσυφοπέδιο είναι η νεώτερη ευρωπαϊκή χώρα: απέκτησε την ανεξαρτησία του από τη Σερβία το 2008, στις 17 Φεβρουαρίου, πριν από δέκα χρόνια, μετά τις τελευταίες συγκρούσεις στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Το Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται μεταξύ Σερβίας, Μαυροβουνίου, Αλβανίας και Μακεδονίας Είναι η νεότερη χώρα στην Ευρώπη και για τη μέση ηλικία των κατοίκων της: το 53% του πληθυσμού είναι κάτω των 25 ετών. η μέση ηλικία στην πρωτεύουσα της Πρίστινα είναι 28 χρόνια. Τα έξι αστέρια που βλέπετε στη σημαία του αντιπροσωπεύουν τις έξι εθνοτικές ομάδες που κατοικούν: Αλβανοί (πάνω από το 90% του πληθυσμού), Σέρβοι, Τούρκοι, Γκόρανς, Ρομά και Βόσνιοι Μουσουλμάνοι.

Είναι ένα καλό μέρος για να αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Κοσσυφοπέδιο, αλλά μόνο να σκεφτείτε μια μελλοντική στιγμή.

Μολονότι κατά την τελευταία δεκαετία η μέση οικονομική ανάπτυξη ήταν 4%, το Κοσσυφοπέδιο παραμένει μία από τις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης, με ποσοστό ανεργίας 30% - 50% μεταξύ των νέων, το υψηλότερο στην ήπειρο. Ο μέσος μηνιαίος μισθός είναι μόνο 360 ευρώ, οπότε αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Κοσσυφοπέδιο, πρέπει να περιμένετε ξένο επενδυτή ο οποίος θα μπορούσε να αγοράσει την ιδιοκτησία σας.

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Πωλούν 40 τετραγωνικά μέτρα στη Donja Gšterica σε όλο το σχολείο, κατάλληλο για επενδυτές. Η Donja Gšterica απέχει 8 χιλιόμετρα από τη Gračanica. Πληρ...
Cod. 37116

Πώληση Χωράφι, Κοσσυφοπέδιο, Pristina, Pristina, Vrnica

110,000.00EUR
Πώληση
Χωράφι

30000 m²
Πουλάω το πεδίο δίπλα στο Sitnica ευνοϊκά, το άρδευση ψεκασμού στο πεδίο.
Cod. 33343

Πώληση Κτήριο , Κοσσυφοπέδιο, Pristina, Gjilan, Medlin olbrajt

5,000,000.00EUR
Πώληση
Κτήριο

750 m²
Το κτίριο (750m2) βρίσκεται στο κέντρο του Gjilan (Κοσσυφοπέδιο), στο σταυροδρόμι των δύο κεντρικών δρόμων: η λεωφόρος Medllin Ollbrajt (Madeleine Alb...
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB