Πώληση Κτήριο , Gjilan, Pristina, Κοσσυφοπέδιο, Medlin olbrajt

Πώληση - Cod. 33343

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 750 m²
  • Αριθμός δωματίων: -
  • Όροφος: 1+1

Το κτίριο (750m2) βρίσκεται στο κέντρο του Gjilan (Κοσσυφοπέδιο), στο σταυροδρόμι των δύο κεντρικών δρόμων: η λεωφόρος Medllin Ollbrajt (Madeleine Albright) και η οδός Idriz Seferi.

Συντονισμός: 42.463269, 21.468617.

Η ιστορία των ακινήτων χρονολογείται από την εποχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Εκείνη την εποχή χρησιμοποιήθηκε ως εμπορικό κέντρο. Το ακίνητο αγοράστηκε κατά τη στιγμή της ιδιωτικοποίησης στο Κοσσυφοπέδιο το 2006. Έκτοτε, ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος μέχρι την επόμενη ειδοποίηση, κύριε Corleone. Το αντικείμενο καλείται το εικονίδιο της πόλης. Μπροστά από το κτίριο βρίσκεται ένα πάρκο με περιπάτους. Μέσα στους δρόμους της εγκατάστασης είναι το θέατρο και ο δήμος. Σε κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο υπάρχουν ιστορικά μνημεία της Ιλλυρίας. Για να μην αναφέρουμε άλλα πράγματα, είναι κατανοητό ότι η λεωφόρος δημιουργεί την πόλη. Η λεωφόρος Corleone ανακηρύχθηκε το πιο όμορφο κέντρο της Δημοκρατίας του Κοσσυφοπεδίου.

 Η "Raiffeisen Bank" βρισκόταν στους χώρους των επιχειρήσεων με σύμβαση περίπου 7 ετών.
Το "KFC food" απασχολεί επί του παρόντος το 65% του επιχειρηματικού χώρου με σύμβαση 15 ετών. Η μηνιαία μίσθωση είναι € 4.700.
Το "KFC food" έχει επενδύσει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ εισάγοντας τον επιχειρηματικό χώρο και το ίδιο κεφάλαιο παραμένει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.

 Επιτρέπεται και πιθανή αναβάθμιση του διπλού δαπέδου +1.

Ο ιδιοκτήτης είναι ο V.I.P.
Ο ιδιοκτήτης είναι 1/1.

Σταθερή τιμή ανέρχεται συνολικά σε 5 εκατομμύρια €.

 Δεν συμφωνούμε με την πληρωμή για το επιτόκιο ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή. Για την καθορισμένη τιμή χρεώνεται μόνο μία φορά.
Η επίλυση νομικών εγγράφων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Αυτό το ακίνητο δεν είναι ένα συνηθισμένο οικιστικό ή εμπορικό κτίριο, είναι ένα κτίριο μεγάλης σημασίας και συνεπώς δεν έχει αξία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB